A promócióroll itt olvashatok
A 6 jegyből 3-al sikerült nyernem, vagyis 3*20$-t, azaz 60$-t, a jegyek 33$-ba kerültek, így a mai profitom 27$ lett.
A versenyek, amire szóltak TURBÓ 6 fős vagy 10 fős duplázós SnG.
Én a 6 fősön játszottam, de úgy éreztem, lehetett volna jobb is az eredményem.
Ezeken 6 fő indul, ahol az első 3 hely fizeti a dupláját, pontosabban 20$-t, amiből 9$ a tiszta profit.
3 hibát követtem el, amivel kiestem 3 versenyről.
Ezeket a hibákat az alábbinak gondolom:
1. Nem az én feladatom kiejteni a 4. embert, h a 3 fizessen, vagyis látszólag nagyobb (3x annyi zsetonnal kb. 10 bb) kupaccal ne akarjam kiszedni a 2-3 bb-s ellenfelemet, mert hibalehetőséget szűl, hacsak nem nut-ot tart az ember a kezében preflop, amivel csak az esély növekszik 80% körülire.
Ez úgy történt, h kezemben tartottam K 10 ellenfelem all-int ment 3bb-vel, én tartottam, mutat Q 10, na mondom de jó, erre floppon ott virít a Q, ami kitartott neki a riverig egy 10-es kíséretében. utána meg én lettem a short és egy KK-val kiszedtek, mert a KQ nem volt elég erős..
2. A másik, h A9-el ami mondjuk jónak számítana szorult helyzetemben, megadtam egy gombról all-in emelést, mutat A 7, na mondom ez sem rossz, és jön a 7-es, de 9-es nem.....
A tanulság az volt, h csak 4-en voltunk itt is, és volt short-abb is, nem kellett volna megadnom, hanem a kisebb ellenfélre koncentrálni egy esetlegesen erősebb kézzel...
3. sor és színhúzó esetén igyekezni lent tartani a bankot, mert 4-5 bb-vel voltam floppon jött a sor és színhúzó, és 2 bbnként kifizettem a "semmivel" a riverig, ahol elfogyott a krajcár
Itt floppon vagy rögtön all-in, vagy dobás, a megadogatás, nem volt jövedelmező és okos játék a részemről.
Ezek voltak a tipikus hibáim, amiket felismertem a játékomban, ma megveszem a másik 3 jegyet, h legyen 6 és nekiesek újra, a holnapi eredményemet is elmesélem. Ezeket meg igyekszem elkerülni. Tapasztalatom, h itt érdemes először nagyon feszesen kezdeni, majd a mezőnyt megismerve épp az ellenkezőjét csinálni, mint az asztal rajzolata, ha feszesek, akkor gyakran emelni, lopni, ha viszont agresszívek, akkor csak erős kezdőkézzel támadásba lendülni, h jó esetben kifizessenek.
Egy érdekesség még, h mennyire tudok feszes lenni, amivel versenyen esek, mert tuti adom:

Itt a túlélés a lényeg és nem a nyerés, csak h túléljem a 3 kiesőt
Várom véleményeteket, mert szeretném a játékomat fejleszteni és örömmel venném, ha ti is megosztanátok itt a tapasztalataitokat is esetleg példákkal alátámasztva.
File Caffe
Sign In
Create Account

Back to top